Search found 21 matches

by vbmark
16 Jul 2014, 22:32
Forum: Unsupported platforms
Topic: How I improved performance.
Replies: 4
Views: 2326

Re: How I improved performance.

sleeper_service wrote:probably posting in support about shared hosting.


Ah, yeah. Probably that.
by vbmark
16 Jul 2014, 21:26
Forum: Unsupported platforms
Topic: How I improved performance.
Replies: 4
Views: 2326

Re: How I improved performance.

I don't show just the headlines but the entire post.

I'm not sure what rule I violated but I'm sorry. Just trying to help others.
by vbmark
16 Jul 2014, 19:30
Forum: Unsupported platforms
Topic: How I improved performance.
Replies: 4
Views: 2326

How I improved performance.

When clicking on a feed I would get a spinner for several seconds before the content would display. I went into preferences looking for anything that I could change that might help. I changed these two things: - Language. I set this to my language instead of Detect Automatically. - Assign articles t...
by vbmark
16 Apr 2014, 19:16
Forum: Support
Topic: Left nav list area blank.
Replies: 0
Views: 1171

Left nav list area blank.

Hello, I read through all my articles and stared one to read later. When I came back later the left nav area is blank - no icons, words, text - nothing. There is an article showing in the right pane that I've already read and marked as read but is not stared but continues to show. But with the left ...
by vbmark
23 Mar 2014, 22:19
Forum: Support
Topic: How do I remove articles from Archived Articles?
Replies: 2
Views: 1825

Re: How do I remove articles from Archived Articles?

Ah! That's where it is! Thanks man!
by vbmark
23 Mar 2014, 16:06
Forum: Support
Topic: How do I remove articles from Archived Articles?
Replies: 2
Views: 1825

How do I remove articles from Archived Articles?

I've had this one article in Archived articles for a long time and have never been able to figure out how to remove it from there. I've searched for the answer but no joy.

So I give up trying to figure it out on my own. What do I need to do to remove it?

Thanks.
by vbmark
20 May 2013, 05:52
Forum: Support
Topic: Links showing HTML insteas of links
Replies: 10
Views: 2249

Re: Links showing HTML insteas of links

After innumerable Firefox restarts from disabling/enabling add-ons I figured out the culprit.

It was this GreaseMonkey script named Linkify Plus: http://userscripts.org/scripts/show/1352
by vbmark
13 May 2013, 18:24
Forum: Support
Topic: Links showing HTML insteas of links
Replies: 10
Views: 2249

Re: Links showing HTML insteas of links

Here are the plugins I have enabled: auth_internal Authenticates against internal tt-rss database 1.00 fox auth_remote Authenticates against remote password (e.g. supplied by Apache) 1.00 fox updater Updates tt-rss installation to latest version. 1.00 fox note Adds support for setting article notes ...
by vbmark
13 May 2013, 18:04
Forum: Support
Topic: Feeds and folders bold after upgrade.
Replies: 3
Views: 961

Feeds and folders bold after upgrade.

After upgrading: The tree on the left, with the folder and feeds, is now showing all items as bold.

Is there a setting to un-bold these?

Thanks!
by vbmark
12 Apr 2013, 15:35
Forum: Support
Topic: Links showing HTML insteas of links
Replies: 10
Views: 2249

Re: Links showing HTML insteas of links

Here is an example with two messed up links. After I click the feed on the left a second time then it's OK, but the first time it's messed up. No emergency; just an FYI... UPDATE: Just discovered that when I click the feed a second time, while it does fix the articles that are showing, the ones furt...
by vbmark
10 Apr 2013, 16:07
Forum: Support
Topic: Links showing HTML insteas of links
Replies: 10
Views: 2249

Re: Links showing HTML insteas of links

I've read most of my feeds this morning, but of the ones that are left that had the issue, all are displaying correctly now.
by vbmark
10 Apr 2013, 15:43
Forum: Support
Topic: Links showing HTML insteas of links
Replies: 10
Views: 2249

Re: Links showing HTML insteas of links

The latest Firefox.
by vbmark
10 Apr 2013, 15:36
Forum: Support
Topic: Links showing HTML insteas of links
Replies: 10
Views: 2249

Links showing HTML insteas of links

Hello, This has probably been asked before but I can't find it. In some of the posts all the links show HTML tags instead of the links. It's not in all posts but I can find no pattern. It's not restricted to one feed and could be between 20% to 60% of the posts that are messed up. Is this a known is...
by vbmark
29 Mar 2013, 18:54
Forum: Support
Topic: Updating
Replies: 10
Views: 2575

Re: Updating

Here is how I fixed this: 1) Create a file named .htaccess and add the following lines: # Use PHP 5.3 AddType application/x-httpd-php53 .php 2) This step may or may not be necessary for you (it was for me): Open config.php and add the following lines in the section named, "Email and digest sett...
by vbmark
29 Mar 2013, 16:34
Forum: Support
Topic: Updating
Replies: 10
Views: 2575

Re: Updating

I get the below errors now after I tried updating manually and also after a second try by fixing the ini.php file and running auto update. Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/blah/public_html/tinytinyrss/index.php on line 98 Parse error: syntax error, unexpected T...

Go to advanced search