Search found 8 matches

by mrboring
19 Apr 2013, 22:01
Forum: Unsupported platforms
Topic: Little problem with lockfiles (on Windows)
Replies: 13
Views: 3922

Re: Little problem with lockfiles (on Windows)

Hi eliotcougar

I also had a high CPU issue. Pir2's solution might help with this.
by mrboring
19 Apr 2013, 21:17
Forum: Unsupported platforms
Topic: Little problem with lockfiles (on Windows)
Replies: 13
Views: 3922

Re: Little problem with lockfiles (on Windows)

Hi pir2

Thanks for your help. It looks interesting and I will give it a try.
by mrboring
18 Apr 2013, 22:31
Forum: Unsupported platforms
Topic: Little problem with lockfiles (on Windows)
Replies: 13
Views: 3922

Re: Little problem with lockfiles (on Windows)

Thanks for the work arounds. Please could someone confirm if this is a bug or something I'm doing wrong.
by mrboring
17 Apr 2013, 22:31
Forum: Unsupported platforms
Topic: Little problem with lockfiles (on Windows)
Replies: 13
Views: 3922

Re: Little problem with lockfiles (on Windows)

I'm having exactly the same issue. However, I'm running: Windows 7 32bit, IIS7.5 and PHP 5.4.9.

Any assistance would be appreciated.

Thanks.
by mrboring
04 Apr 2013, 12:29
Forum: Support
Topic: [1.7.6 - 1.7.7]
Replies: 16
Views: 5039

Re: [1.7.6 - 1.7.7]

Hi nihplod

When I upgraded from 1.7.5 to 1.7.6 my feeds stopped updating. Does this help: viewtopic.php?f=1&t=1692
by mrboring
03 Apr 2013, 23:25
Forum: Support
Topic: Feeds not updating (1.7.6)
Replies: 4
Views: 1417

Re: Feeds not updating (1.7.6)

You're right, that sounds obvious, but the interval DAEMON_SLEEP_INTERVAL in rssfuncs.php is set to 60 seconds. So I, mistakenly, thought that Default interval between feed updates was to so with SIMPLE_UPDATE_MODE and the value in rssfuncs.php was for use with php update.php --daemon . Thanks.
by mrboring
03 Apr 2013, 23:16
Forum: Support
Topic: Feeds not updating (1.7.6)
Replies: 4
Views: 1417

Re: Feeds not updating (1.7.6)

Hi Fox

Thanks for the quick response.

That did the trick!

I had Default interval between feed updates set to Disabled.

Is this preference used when you're using php update.php --daemon?
by mrboring
03 Apr 2013, 22:43
Forum: Support
Topic: Feeds not updating (1.7.6)
Replies: 4
Views: 1417

Feeds not updating (1.7.6)

Hi I upgraded from 1.7.5 to 1.7.6 and feeds stopped updating. So I did a clean install and got the same issue, see below: php update.php --feeds: [18:33:12] Scheduled 0 feeds to update... [18:33:12] Expiring cache/simplepie [18:33:12] Removed 0 files. [18:33:12] Expiring cache/images [18:33:12] Remo...

Go to advanced search