Search found 5 matches

by mjb
07 Mar 2015, 19:41
Forum: Themes and plugins
Topic: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired
Replies: 60
Views: 60580

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

I am having to create a symlink in my main tt-rss folder:

Code: Select all

ln -s themes/clean-greader/font font


Otherwise, clean-greader is not showing checkboxes. Is this a known issue or just something messed up in my install?
by mjb
09 Mar 2014, 08:49
Forum: Support
Topic: RESOLVED: feed timeouts = curl 7.34 bug
Replies: 0
Views: 1509

RESOLVED: feed timeouts = curl 7.34 bug

For the benefit of anyone else experiencing this problem— Symptoms: ⋅ some feed URLs work fine, others consistently have connection timeouts ⋅ no errors in tt-rss logs ⋅ curl command-line yields same results (some OK, many time out) ⋅ curl can access the unres...
by mjb
15 Feb 2014, 10:32
Forum: Themes and plugins
Topic: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired
Replies: 60
Views: 60580

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

I follow photo blogs, so the 128px first image is a real dealbreaker. For now, I am using the max-width: 100% workaround suggested by eulergui. I saw the new FAQ entry suggesting how to add overrides on a per-domain basis, but I don't follow any blogs where a hard 128px limit would be better than 10...
by mjb
12 Dec 2013, 16:43
Forum: Support
Topic: https: Only secure content is displayed
Replies: 4
Views: 1924

Re: https: Only secure content is displayed

In Chrome, open the JavaScript console and click on Warnings. Reload the page. You should get warnings for all the non-HTTPS resources referenced in the feed posts. If there are any insecure scripts, they'll be mentioned there too. Ctrl-F can help you find them if you search for .js, probably. FWIW,...
by mjb
30 Jul 2013, 05:14
Forum: Support
Topic: Problem with Tim Bray's ongoing blog
Replies: 35
Views: 9296

Re: Problem with Tim Bray's ongoing blog

xml:base in Atom feeds is supported in tt-rss 1.9. It is working dandy for me with those rutracker feeds. Is there a specific feed URL that is giving you a problem, or are you not using 1.9?

Go to advanced search