Search found 106 matches

by Aldursil
21 Jul 2015, 19:01
Forum: Support
Topic: Errors in Preferences | System tab
Replies: 14
Views: 12522

Re: Errors in Preferences | System tab

Ok. I enabled the plugin and then started getting even more errors. These errors appear every minute. E_USER_ERROR (256) classes/db/pgsql.php:46 Query INSERT INTO ttrss_plugin_af_sort_bayes_categories (category, owner_uid) VALUES ('UGLY', 1) failed: ERROR: relation "ttrss_plugin_af_sort_bayes_c...
by Aldursil
21 Jul 2015, 08:54
Forum: Support
Topic: Errors in Preferences | System tab
Replies: 14
Views: 12522

Re: Errors in Preferences | System tab

Hm, I looked at this a little further and I do have the 'af_sort_bayes' plugin but it is not enabled.
by Aldursil
21 Jul 2015, 08:41
Forum: Support
Topic: Errors in Preferences | System tab
Replies: 14
Views: 12522

Errors in Preferences | System tab

I'm getting the below plugin errors. Is there something I can do to fix this? I checked in the Plugins section and did not see a 'af_sort_bayes_categories' plugin that I could enable. I'm using the git version. E_USER_ERROR (256) classes/db/pgsql.php:46 Query INSERT INTO ttrss_plugin_af_sort_bayes_c...
by Aldursil
17 Jul 2015, 18:30
Forum: Support
Topic: Android Client issue with duplicate images in posts
Replies: 3
Views: 1718

Re: Android Client issue with duplicate images in posts

I'm seeing the duplicate images happen again today for different articles.
by Aldursil
15 Jul 2015, 07:53
Forum: Support
Topic: Android Client issue with duplicate images in posts
Replies: 3
Views: 1718

Android Client issue with duplicate images in posts

When scrolling through articles with the Android client I sometimes see the same image appear in two separate articles. When you scroll past the first article to mark it as read the image is removed. Below is a link to show you what I mean. http://imgur.com/a/q2HzZ#0 I'm using a Nexus 5 with Android...
by Aldursil
02 Feb 2015, 09:26
Forum: Support
Topic: [Solved] Changed to Git repo. Now getting a schema error
Replies: 1
Views: 1315

Re: Changed to Git repo and now I am getting a schema error

Never mind. I'm an idiot.

I created a new directory for the git clone and then forgot to change my cron job to point to the new directory.

doh!
by Aldursil
02 Feb 2015, 09:13
Forum: Support
Topic: [Solved] Changed to Git repo. Now getting a schema error
Replies: 1
Views: 1315

[Solved] Changed to Git repo. Now getting a schema error

When the updates for the feeds are run I get the following error: "Schema version is wrong, please upgrade the database." I checked functions.php and the schema version there is listed at 127. The version in PostgreSQL ttrss_version also shows as 127. I'm not sure how to updated the databa...
by Aldursil
30 Jan 2015, 05:20
Forum: Development
Topic: Periodic releases are over
Replies: 95
Views: 109883

Re: Periodic releases are over

Does this mean the updating from within TT-RSS will not work anymore?

I assume it does but wanted to be sure.
by Aldursil
06 Jan 2015, 04:01
Forum: Everything else
Topic: Thanks for Tiny Tiny RSS
Replies: 0
Views: 2148

Thanks for Tiny Tiny RSS

Thanks for TT-RSS. I keep looking at new RSS readers as I like to see what else is out there and I keep using TT-RSS. Nothing else works for me as well as TT-RSS does.
by Aldursil
08 Oct 2013, 23:36
Forum: Support
Topic: Problem with 1.10 and lock files
Replies: 16
Views: 4437

Re: Problem with 1.10 and lock files

Think about what process needs to write into the lock directory. If you said "the process that's run the crontab", that's correct. On my system, the cron job runs under my shell account. When that process runs, it needs to write into .lock directory. If you're still having trouble, try ch...
by Aldursil
08 Oct 2013, 21:21
Forum: Support
Topic: Problem with 1.10 and lock files
Replies: 16
Views: 4437

Re: Problem with 1.10 and lock files

Pardon me for mis-speaking. I thought maybe you might know off-hand if there was an issue that could easily be resolved. If only. You can try adding debugging to include/functions.php function make_lockfile() to see where exactly it fails. btw is there anything in the tt-rss system error log? There...
by Aldursil
08 Oct 2013, 20:42
Forum: Support
Topic: Problem with 1.10 and lock files
Replies: 16
Views: 4437

Re: Problem with 1.10 and lock files

sleeper_service wrote:the software works, so, go through the setup docs carefully and figure out what's misconfigured in your installation.


I looked a little last night and compared the two config files and they are the same in regards to the lockfile settings. I'll look around some more though.
by Aldursil
08 Oct 2013, 20:24
Forum: Support
Topic: Problem with 1.10 and lock files
Replies: 16
Views: 4437

Re: Problem with 1.10 and lock files

Maybe you should figure out the permissions and users on your server before posting further. Pardon me for mis-speaking. I thought maybe you might know off-hand if there was an issue that could easily be resolved. When I mentioned I had not changed anything after having it successfully working I th...
by Aldursil
08 Oct 2013, 19:59
Forum: Support
Topic: Problem with 1.10 and lock files
Replies: 16
Views: 4437

Re: Problem with 1.10 and lock files

fox wrote:So you run ttrss as your database user or?


Oops, no. The owner of the directory is the user that I log in with for the shell account. That's also who I run ttrss with.

What's weird is that I have not made any changes since I successfully upgraded from 1.9 to 1.10.
by Aldursil
08 Oct 2013, 18:07
Forum: Support
Topic: Problem with 1.10 and lock files
Replies: 16
Views: 4437

Re: Problem with 1.10 and lock files

fox wrote:Check permissions on the lock directory.


The directory has read, write and execute permissions with my database user as the owner of the directory.

Go to advanced search