[1.7.6] Mark as read problem with Fresh feed

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
User avatar
sboulema
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 15
Joined: 22 Mar 2013, 12:30

[1.7.6] Mark as read problem with Fresh feed

Postby sboulema » 03 Apr 2013, 11:46

The update to 1.7.6 went perfect, but the new Mark as read is not working correctly for me :(

- Clicking the "All items" in the new drop-down menu only shows a yellow loading box, but does not mark the items as read.
- Right-clicking a feed and selecting mark as read also does not work.
- Clicking mark as read on a group header in the feed item list view does work...
- Clicking mark as read in the "Actions..." menu does work

Any ideas?

Thanks in advance!

Sboulema

fobe
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 9
Joined: 03 Apr 2013, 00:48

Re: Mark as read (1.7.6)

Postby fobe » 03 Apr 2013, 13:29

I have the same issues even with a clean install.
"Mark all as read" in Fresh Articles won't mark them as read. When I go to All articles and use "Mark all as read" it works fine

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Mark as read (1.7.6)

Postby fox » 03 Apr 2013, 13:39

Yeah, this looks like a bug with fresh feed. Oh well.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Mark as read (1.7.6)

Postby fox » 03 Apr 2013, 13:54


User avatar
sboulema
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 15
Joined: 22 Mar 2013, 12:30

Re: [1.7.6] Mark as read problem with Fresh feed

Postby sboulema » 03 Apr 2013, 15:02

Thank you very much, that solves it! :D


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests