Chrome add feed via plugin

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
rikels
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 5
Joined: 02 Jun 2013, 13:51

Chrome add feed via plugin

Postby rikels » 02 Jun 2013, 14:17


User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Postby fox » 02 Jun 2013, 14:27

can you subscribe to the affected feeds manually?

rikels
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 5
Joined: 02 Jun 2013, 13:51

Re: Chrome add feed via plugin

Postby rikels » 02 Jun 2013, 15:11

oh, yes forgot to mention that. i was able to do that.
edit: or maybe not :S

it was the same thing with:
http://services.runescape.com/m=news/latest_news.rss
which i was able to add manually, but not using the URL...
so i tired removing that feed, and resubscribing but now i also get an error adding it manually?
let me try a bit more, this is a bit confusing...
---
okay, i deleted the feeds from my subscriptions...
i tried adding it via the URL using the extension... did not work
i tried adding it via the URL manually... that did work

so maybe i must say i'm sorry, and that it actually is the extension!
i've removed the "provider" from the list of readers in the extension, and added it again. and now it seemed to work.

Sorry for wasting precious time!
Last edited by rikels on 02 Jun 2013, 15:33, edited 1 time in total.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Chrome add feed via plugin

Postby fox » 02 Jun 2013, 15:23

can't download = network related problem most probably, especially if only specific feeds are affected

rikels
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 5
Joined: 02 Jun 2013, 13:51

Re: Chrome add feed via plugin

Postby rikels » 02 Jun 2013, 15:35

Sorry Fox, it seemed to add an invisible character at the end of the link... i've removed the "provider" from the extension's list, and added it. and now it seems to work!

Sorry for wasting precious time,
and thanks for the help!

mzeecedric
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 2
Joined: 27 Jun 2013, 03:48

Re: Chrome add feed via plugin

Postby mzeecedric » 10 Aug 2013, 01:02

Same thing here, using Chrome and the RSS Extension. There seems to be an invisible character at the end of the line that I copied from the FAQ (http://tt-rss.org/redmine/projects/tt-r ... dQuestions). I deleted the last characters and then added %s again.


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests