Page 1 of 1

inactive feeds

Posted: 29 Jul 2013, 04:38
by erolfr
Is there a way to set the time to a feed is marked as inactive? I thought that I have ever seen in a php file, but find it no longer.

Greetings from Germany
Erik

Re: inactive feeds

Posted: 29 Jul 2013, 09:04
by LifeWOutMilk

Re: inactive feeds

Posted: 29 Jul 2013, 22:24
by erolfr
OK, sorry, thank you.
I have now first on my server, hardcodet changed.

Maybe if I find time, I'll tidy programmed back to the community.

Regards Erik.

PS. I program better than I speak English