[trunk] sql-problem

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
nippon
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 15
Joined: 26 Jun 2013, 05:42

[trunk] sql-problem

Postby nippon » 24 Aug 2013, 15:29


User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: [trunk] sql-problem

Postby fox » 25 Aug 2013, 17:35

I think this should fix it:

https://github.com/gothfox/Tiny-Tiny-RS ... c964c8e3b0

Thanks for reporting but in the future please add at least some context to your report.

nippon
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 15
Joined: 26 Jun 2013, 05:42

Re: [trunk] sql-problem

Postby nippon » 25 Aug 2013, 19:19

Okay, here some informations.
The db-updates to ver122 goes well and i could login to my ttrss-inst but i got no feed-updates. I saw both messages in preferences -> system -> error log.
I read through the wiki for "UpdatingFeeds" and i think that i use an unsupported/deprecated method. May i ask, how long this will be supported?

muammar
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 4
Joined: 23 Sep 2013, 12:43

Re: [trunk] sql-problem

Postby muammar » 23 Sep 2013, 12:51

Hi,

I updated today to version 1.10 from the previous stable one, and I am getting the same error as reported here. I am able to log in, my feeds seem to be updated by my cron job, but they are not displayed. I've checked that permissions of directories in cache/ are ok. Attached you'll find the log that's read from System tab. I tried to update the database scheme, but the update.php script said it's ok as well.



Thanks,

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: [trunk] sql-problem

Postby fox » 23 Sep 2013, 13:04

This has nothing to do with feed display, also you didn't attach anything.

muammar
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 4
Joined: 23 Sep 2013, 12:43

Re: [trunk] sql-problem

Postby muammar » 23 Sep 2013, 13:38


User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: [trunk] sql-problem

Postby fox » 23 Sep 2013, 13:57

Your schema is fucked probably because you did something wrong with updates and missed version 122 which adds the column. Unsurprisingly this also has nothing to do with current trunk or original poster question.

Apply contents of schema/versions/.../122.sql excluding set schema_version line. In the future please create separate topics for unrelated issues.

muammar
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 4
Joined: 23 Sep 2013, 12:43

Re: [trunk] sql-problem

Postby muammar » 23 Sep 2013, 15:07


User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: [trunk] sql-problem

Postby fox » 23 Sep 2013, 15:09


muammar
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 4
Joined: 23 Sep 2013, 12:43

Re: [trunk] sql-problem

Postby muammar » 23 Sep 2013, 22:28



Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests