Public.php - XML Error

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
nameless
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 126
Joined: 28 Aug 2013, 20:33

Public.php - XML Error

Postby nameless » 05 Sep 2013, 20:29

So I just got myself a home-server installed Debian on it and got TT-Rss running.
Everything is working finde except for the public.php which results in an XML error when opening it.

This page contains the following errors:

error on line 2 at column 6: XML declaration allowed only at the start of the document
Below is a rendering of the page up to the first error.


I went to the sourcecode of the pafe which returns the error and everything looked fine to me.
Can anybody help me out as to why ths is?

ceskobassman
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 3
Joined: 17 Dec 2013, 17:23

Re: Public.php - XML Error

Postby ceskobassman » 17 Dec 2013, 17:27

Hi,
I've the exactly same problem running v1.10 on Debian Wheezy.
Don't know how to fix that.

Francesco

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Public.php - XML Error

Postby fox » 17 Dec 2013, 18:02

check your config.php for anything outside of <?php ... ?> tags i.e. blank line etc

ceskobassman
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 3
Joined: 17 Dec 2013, 17:23

Re: Public.php - XML Error

Postby ceskobassman » 17 Dec 2013, 18:59

That was the problem.
Thanks fox.

Francesco


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests