Page 1 of 1

[1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 13:30
by Merrick
Hi everyboy.
First of all, sorrty for my bad english...

Ttrss run on my server (Ubuntu Server 12.10 - php 5.4.6). It has been working very weel for weeks. Since this morning, I can't load it on Chrome, it is stuck on 80%, with this message in the console

Code: Select all

Object {_attachPoints: Array[1], _attachEvents: Array[0], _connects: Array[0], _supportingWidgets: Array[0], id: "feedTree"…}
 ": error loading undefined children: " ReferenceError {} tt-rss-layer.js?1374388128:15
(anonymous function) tt-rss-layer.js?1374388128:15
_18e.errorHandler tt-rss-layer.js?1374388128:15
(anonymous function) dojo.js?1374388128:15
(anonymous function) tt-rss-layer.js?1374388128:15
_2c4 dojo.js?1374388128:15
_2c2 dojo.js?1374388128:15
resolve.callback dojo.js?1374388128:15
_2c4 dojo.js?1374388128:15
_2c2 dojo.js?1374388128:15
resolve.callback dojo.js?1374388128:15
_2c4 dojo.js?1374388128:15
_2c2 dojo.js?1374388128:15
resolve.callback dojo.js?1374388128:15
(anonymous function) dojo.js?1374388128:15
_2e9 dojo.js?1374388128:15
_2e3 dojo.js?1374388128:15
resolve dojo.js?1374388128:15
_2ef dojo.js?1374388128:15
_2e9 dojo.js?1374388128:15
_2e3 dojo.js?1374388128:15
resolve dojo.js?1374388128:15
_2ef dojo.js?1374388128:15
_2e9 dojo.js?1374388128:15
_2e3 dojo.js?1374388128:15
resolve dojo.js?1374388128:15
_2ef dojo.js?1374388128:15
_2e9 dojo.js?1374388128:15
_2e3 dojo.js?1374388128:15
resolve dojo.js?1374388128:15
_46c dojo.js?1374388128:15
_478


Strangely, it works fine on Firefox, and the android app is fine as well.

Can someone help me to find where the prolem is ?

Thanks in advance.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 13:40
by fox
clear cookies, try chrome incognito mode without addons.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 13:48
by Merrick
On incognito mode : works like a charm.

I've deleted cookies, and I had this message :

Code: Select all

Exception: ReferenceError: Effect is not defined
Function: parse_counters()
L'erreur sera reportée vers la destination configurée.
ReferenceError: Effect is not defined
    at dojo.declare.hideReadCat (http://rss.sdewitte.net/:581:435)
    at http://rss.sdewitte.net/:581:730
    at http://rss.sdewitte.net/lib/prototype.js?1374388128:827:18
    at Array.forEach (native)
    at Array.each (http://rss.sdewitte.net/lib/prototype.js?1374388128:826:12)
    at dojo.declare.hideRead (http://rss.sdewitte.net/:581:706)
    at hideOrShowFeeds (http://rss.sdewitte.net/:335:13)
    at parse_counters (http://rss.sdewitte.net/:327:1)
    at handle_rpc_json (http://rss.sdewitte.net/:100:1)
    at Ajax.Request.onComplete (http://rss.sdewitte.net/:322:168)

I've reported it here : http://tt-rss.org/report.php?view=ceaad ... 792306ec46

This message appears every few seconds, event with all plugins disabled.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 14:02
by fox
Nuke your chrome profile in appdata or something, it would be much easier than trying to figure out why it doesn't work.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 14:25
by Merrick
Same problem after nuking my profile in .config. With a fresh Chrome profile, I have the same error messages on a normal session, and it works like a charm in incognito mode... :-(

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 14:47
by fox
Try disabling extensions, if it fixes it enable them one by one.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 15:24
by Merrick
It's exactly the same, the problme is not from Chrome Extensions...
If anoyone wants to try :
http://rss.sdewitte.net/
login test
password test

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 16:35
by ldidry
Tested with Chromium 29.0.1547.57 Debian jessie/sid, I got no problems.
Extensions : Adblock Plus 1.5.5 and SPDY indicator 0.4.0

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 16:38
by Merrick
Ok, this must be on my side then (i supposed so...). Il will try to look and find something.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 17:04
by randompherret
also tested working Version 29.0.1547.66 m on windows 7 with bunches of extentions.

after you reset your profile did you enable chrome sync right away? if so it may have copied over whatever setting is breaking it.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 17:09
by Merrick
I've tested without chrome sync, same problems.

Re: [1.9] - Stopped working on Chrome/Linux

Posted: 12 Sep 2013, 17:39
by pahles
Tested with Chrome 29.0.1547.65 on Mac OS X 10.8.4, with lots of extensions.

Working like a charm.