https: Only secure content is displayed

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
User avatar
frzguida
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 50
Joined: 14 May 2013, 18:59
Contact:

https: Only secure content is displayed

Postby frzguida » 12 Dec 2013, 15:48

Hi, i'm trying to move site to https.
On Chrome i see the shield on the right in the omni bar "load insecure script". i can think that depends because the feed content on index.php page, but in prefs.php where is the insecure script? On login page i can't see the shield and it's ok.

Thanks at all

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: https: Only secure content is displayed

Postby fox » 12 Dec 2013, 16:07

it is as if the feeds reference images and shit from other sites that are not using https

no this can't be right

e: also unless you fucked up the configuring part, there are zero "insecure scripts" (lol at this stupid term) loaded by tt-rss

mjb
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 5
Joined: 06 Jul 2013, 21:18

Re: https: Only secure content is displayed

Postby mjb » 12 Dec 2013, 16:43

In Chrome, open the JavaScript console and click on Warnings. Reload the page. You should get warnings for all the non-HTTPS resources referenced in the feed posts. If there are any insecure scripts, they'll be mentioned there too. Ctrl-F can help you find them if you search for .js, probably. FWIW, I use HTTPS and don't get any insecure script warnings.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: https: Only secure content is displayed

Postby fox » 12 Dec 2013, 16:49

he's probably too busy trying to monetize tt-rss to read through config.php while paying attention

User avatar
frzguida
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 50
Joined: 14 May 2013, 18:59
Contact:

Re: https: Only secure content is displayed

Postby frzguida » 12 Dec 2013, 18:16



Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests