I think I'm losing my mind

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
thermionic
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 42
Joined: 15 May 2013, 13:50

Re: I think I'm losing my mind

Postby thermionic » 29 Dec 2013, 00:18

it's nothing to do with tt-rss

its everything to do with technet blogs being unbelievably broken all over the place

As an example that has just had my head spinning

this URL http://blogs.technet.com/b/askcore/arch ... 12-r2.aspx seems on first load to go to a page titled "You’re invited to help us celebrate an unlikely pairing in open source" if I then shorten the URL to just http://blogs.technet.com/b/askcore and then click on the link "Free ebook: Introducing Microsoft System Center 2012 R2", it takes me to teh same URL that I went to first, but has the content that I was expecting in it, rather than the content that I saw first time around.

I've tried this on 5 different browsers on 3 different operating systems over two different ISPs

fsking Microsoft...

and having tested it again, now it seems to be working correctly, but my feeds are still fscked...

User avatar
erikbennett
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 20
Joined: 17 Mar 2013, 03:08
Location: Seattle, WA

Re: I think I'm losing my mind

Postby erikbennett » 29 Dec 2013, 00:53

Just so you know you're not insane, thermionic, I have a "work" tt-rss account I use that follows a lot of TechNet rss feeds and I am seeing the same fsck-ups. This isn't the first time it's happened with them either. I've got TechNet feeds that over this last week have been duplicating their content, and now, I'm seeing the same random wrong data populating the feeds.

So yes, fscking Microsoft. :D

thermionic
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 42
Joined: 15 May 2013, 13:50

Re: I think I'm losing my mind

Postby thermionic » 29 Dec 2013, 01:03

thanks for that, it was a little disconcerting when I noticed it :-)

User avatar
sleeper_service
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 884
Joined: 30 Mar 2013, 23:50
Location: Dallas, Texas

Re: I think I'm losing my mind

Postby sleeper_service » 29 Dec 2013, 01:25

they're "improving" the feed process, just like they "improve" everything else that works for the rest of the world.

User avatar
HunterZ
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 60
Joined: 21 Mar 2013, 03:30
Location: Seattle

Re: I think I'm losing my mind

Postby HunterZ » 29 Dec 2013, 04:23

I just got bit by this as well. Good thing I saw this thread first. I examined the atom and rss feed and didn't see any of the erroneous entries, so they must have been transient?

We should probably all complain at https://lab.msdn.microsoft.com/mailform ... com/blogs/


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests