Page 1 of 1

auto_assign_labels

Posted: 25 Jun 2015, 09:39
by lonestar
hello,
is it just me or after recent git updates auto_assign_label is no longer working?

Re: auto_assign_labels

Posted: 25 Jun 2015, 10:13
by fox
that option got removed a while ago i think

use filters instead

e: oh its a plugin, nvm i don't remember shit

e2: seems to work, i dunno

Re: auto_assign_labels

Posted: 25 Jun 2015, 11:39
by lonestar
fox wrote:e: oh its a plugin, nvm i don't remember shit
e2: seems to work, i dunno


yeah you made it a plugin. Anyway if it works for you then there must be some other reason. I will investigate and use filters if I can't find out what's about it.

tc

Re: auto_assign_labels

Posted: 06 Jul 2015, 00:09
by kaistian
I also have problems with auto_assign_label.
The last one that got assign was on june 17.

Re: auto_assign_labels

Posted: 06 Jul 2015, 00:27
by fox
this is not really helpful in any way i'm afraid

if you are running trunk you should be able to step back the commit history to see where it breaks (if it does)

Re: auto_assign_labels

Posted: 06 Jul 2015, 08:53
by kaistian
I am running trunk and will try to step backwards to identify the commit.

Is it update_daemon2.php that assign the labels when it reads the feeds?

Re: auto_assign_labels

Posted: 06 Jul 2015, 09:06
by fox
i hope you're not trying to revert history for this one file because that would be a really bad idea

Re: auto_assign_labels

Posted: 06 Jul 2015, 15:04
by fox
also: post feed debugger and system logs, database info, anything

e: nvm, someone should've probably mentioned mysql. this got a bit broken by a recent mysql-specific hack, my bad.

https://github.com/gothfox/Tiny-Tiny-RS ... de0dfc5e7a

Re: auto_assign_labels

Posted: 06 Jul 2015, 19:10
by kaistian
fox wrote:i hope you're not trying to revert history for this one file because that would be a really bad idea


I would have reverted all files in the commit and not just update_daemon2.php, reason I asked was to find commits that I didn't need to check.
But after seen you fix in 35c3735 it wouldn't have been that easy.

Just for the record, the fix worked and my labels is working again. Thanks.