Uploaded icons won't display

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
Der Astronaut
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 1
Joined: 12 Nov 2015, 13:36

Uploaded icons won't display

Postby Der Astronaut » 12 Nov 2015, 13:50

Hello,

I use TT-RSS v15.7 (ee4c460) which should be the latest version. Because of my SSL-connection I wanted to upload the favicons manually so that the connection is 100 % secure. But any uploaded icon isn't shown.

Thanks for help!

nameless
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 126
Joined: 28 Aug 2013, 20:33

Re: Uploaded icons won't display

Postby nameless » 12 Nov 2015, 17:56

this has been broken on my side of things for quite some time.
it didn't bother me enough to do something about it though.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Uploaded icons won't display

Postby fox » 12 Nov 2015, 18:11

well maybe someone has to do some actual investigating

like are the icons there, anything in logs, etc

AngryChris
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 135
Joined: 08 Apr 2013, 02:42

Re: Uploaded icons won't display

Postby AngryChris » 12 Nov 2015, 21:57

I have to say I absolutely do not understand the motivation for "uploading favicons manually" to ensure "the connection" (what connection?) "is 100% secure" (from what?). Anyway, the icons must be in the feed-icons directory, readable by the web server, and named after the value in the feed_id column of the ttrss_feeds table (i.e.; $id.ico). Note they will be re-downloaded by tt-rss periodically anyway (so why are you doing this)?

And again, why are you doing this?

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Uploaded icons won't display

Postby fox » 12 Nov 2015, 22:30

yeah it's obviously retarded but if the feature is there it should work

nameless
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 126
Joined: 28 Aug 2013, 20:33

Re: Uploaded icons won't display

Postby nameless » 13 Nov 2015, 01:52

I'll dig into this this weekend.
If it is actually broken we might as well get rid of this feature.


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests