Feeds not visible-disappear after working this morning

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
carlf
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 6
Joined: 12 May 2016, 21:38

Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby carlf » 12 May 2016, 21:43

Hi. Just installed Tiny Tiny RSS yesterday. Spent an hour importing my feeds and catching up (rendering the unread articles to match the previous feed reader I was using). All worked. Went to bed.

Got up this morning. Everything worked. Went to work.

At work, fired up my tablet during lunch. I have no feeds visible in the web interface or the Android app. Tried three browsers under two operating systems. Odd, you'll admit. The only feed visible is the forum feed for this very forum.

I logged into the server and manually ran update.php, and I can see it updating all the feeds I set up, but no feeds visible to me as user.

http://finknetwork.com/tt-rss

Debian wheezy server, latest tt-rss as of yesterday, installed using git.

Any suggestions?

User avatar
sleeper_service
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 884
Joined: 30 Mar 2013, 23:50
Location: Dallas, Texas

Re: Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby sleeper_service » 12 May 2016, 22:16

did you log in as the correct user?

carlf
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 6
Joined: 12 May 2016, 21:38

Re: Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby carlf » 12 May 2016, 22:27

sleeper_service, I logged in as both my personal account (carlf, same as here) and as admin. Same thing. Thanks.

User avatar
sleeper_service
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 884
Joined: 30 Mar 2013, 23:50
Location: Dallas, Texas

Re: Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby sleeper_service » 12 May 2016, 23:37

carlf wrote:sleeper_service, I logged in as both my personal account (carlf, same as here) and as admin. Same thing. Thanks.


> The only feed visible is the forum feed for this very forum.

well, that certainly *sounds* like you logged in with a different account than the one you added feeds to.

carlf
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 6
Joined: 12 May 2016, 21:38

Re: Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby carlf » 13 May 2016, 00:05

I'll try again when I get home so I can use the same browser (I mean, not just the same version but the same instance) and see what happens. Thanks for the input.

carlf
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 6
Joined: 12 May 2016, 21:38

Re: Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby carlf » 13 May 2016, 17:36

For the record: sleeper_service was entirely correct. I was misled by a bad memory and apparently mistyping the password several times.

Thank you.

User avatar
sleeper_service
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 884
Joined: 30 Mar 2013, 23:50
Location: Dallas, Texas

Re: Feeds not visible-disappear after working this morning

Postby sleeper_service » 13 May 2016, 23:12

*scratching head* how did that get you logged into the wrong account?


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests