Feed failing and don't get why

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
Striker21
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 42
Joined: 27 Oct 2015, 00:30

Feed failing and don't get why

Postby Striker21 » 15 Jan 2017, 22:08

Hi guys, maybe it's been too long a day for me or I'm going blind, what's the reason this feed is failing?

http://www.micromania.es/feed

I've tested on my setup as well as https://fakecake.org/myfeedsucks/

>>> Error: LibXML error 4 at line 1 (column 1): Start tag expected, '<' not found

The feed worked fine just some days ago

Chris

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Feed failing and don't get why

Postby fox » 15 Jan 2017, 22:48

hmm libxml reported error on this document better report this to tt-rss forums

e: i mean why even try with a feed validator, no gonna post in support, obviously a tt-rss issue, no question about it

probation for support rules violation and being dumb

darknite323
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 40
Joined: 30 Oct 2013, 15:46

Re: Feed failing and don't get why

Postby darknite323 » 16 Jan 2017, 16:14

A little bit of research would have told you that LibXML is a library that is part of many programming languages, and that includes PHP, which you should be aware your TTRSS setup runs on.

This means there is either a problem with PHP's implementation of LibXML, or a problem with the data from the feed, NOTHING to do with TTRSS (or at least highly unlikely).

It took me quite literally less than 5 minutes to find this information online by just Googling parts of the error message.
Also, if the feed validator says the feed is invalid, what do you expect? fox can't fix their crap feed for them.


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests