Toggle Combined Display Mode from Action menu

Development-related discussion, including bundled plugins
User avatar
gmargo
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 62
Joined: 08 Jan 2012, 22:33
Location: Silicon Valley

Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby gmargo » 27 May 2012, 19:12

I generally use the "Combined Display Mode" but whenever I want to check something using the "Headline Mode", it is tedious to have to go through the Preferences menu page to switch.

I offer this patch, which adds an entry in the "Actions" menu, to quickly toggle the Display Mode, without causing the entire feed list to reload.
Attachments
Toggle_Combined_Display_Mode_from_Action_menu.patch.gz
Action menu item to toggle Display Mode.
(1.43 KiB) Downloaded 105 times

User avatar
gmargo
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 62
Joined: 08 Jan 2012, 22:33
Location: Silicon Valley

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby gmargo » 30 May 2012, 05:50

I'm seeing some odd behavior with this patch; it's fine to play with, but should not be considered for the mainline yet.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby fox » 30 May 2012, 07:08

Changing this without reload is not supported, btw.

User avatar
gmargo
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 62
Joined: 08 Jan 2012, 22:33
Location: Silicon Valley

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby gmargo » 30 May 2012, 16:33

fox wrote:Changing this without reload is not supported, btw.


Obviously I was trying to add that support.

BTW, is the forum RSS feed broken? I haven't seen these last two messages.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby fox » 30 May 2012, 17:00

Dunno, I'm seeing them fine. :)

User avatar
gmargo
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 62
Joined: 08 Jan 2012, 22:33
Location: Silicon Valley

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby gmargo » 30 May 2012, 20:12

It finally trickled through, about 12 hours after I expected it. No clue why.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby fox » 30 May 2012, 20:15

I'm sure it's feedburner being feedburner.

User avatar
gmargo
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 62
Joined: 08 Jan 2012, 22:33
Location: Silicon Valley

Re: Toggle Combined Display Mode from Action menu

Postby gmargo » 31 May 2012, 19:17

I guess so. These last two messages took 23 hours to arrive!


Return to “Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests