How to add per-feed-settings without patching

Development-related discussion, including bundled plugins
macfly
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 82
Joined: 27 Mar 2013, 23:07

How to add per-feed-settings without patching

Postby macfly » 17 Apr 2013, 19:07

Hi,

i'm on reworking my initial plugin auto_embed_original.

I need to configure on a per-feed-base if a feed should be displayed with it's rss-content, with it's article-content as an iframe or with it's article-content as cleaned output as an iframe. I already did this by patching classes/pref/feeds.php (see attached screenshot).

Right now, i'm trying to do this from the plugin dynamically, but none of the hooks seems to do what i want. HOOK_PREFS_TABS generates a new tab, HOOK_PREFS_TAB generates a new row.

So, how can i add new inputfields to editfeed(), editfeeds() and editsaveops() ?

Any hints?

thanks for reading,
macfly.
Attachments
2013-04-17_170114.jpg
2013-04-17_170114.jpg (61.29 KiB) Viewed 1047 times

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: How to add per-feed-settings without patching

Postby fox » 17 Apr 2013, 19:11

So far, you can't. I'll need to add a hook for that later.

macfly
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 82
Joined: 27 Mar 2013, 23:07

Re: How to add per-feed-settings without patching

Postby macfly » 17 Apr 2013, 23:26

that would be very cool. The other stuff needed for my plugin (get called at cdmExpandArticle) is now implemented in plugin-javascript.

I'll read the commit-hostory daily :-)


Return to “Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests