[Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Post plugins and custom CSS snippets here
bonelifer
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 6
Joined: 26 Jul 2013, 05:04

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby bonelifer » 25 Jun 2014, 08:07

For me on TT-RSS 1.12 and the current version of this theme if I have "Combined feed display" set the feeds are mangled.

[url=http://s7.photobucket.com/user/bonelifer/media/Clipboard01_zpse52e3502.jpg.html][img]http://i7.photobucket.com/albums/y267/bonelifer/Clipboard01_zpse52e3502.jpg[/img][/url]

aratistern
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 16
Joined: 27 Mar 2014, 12:29

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby aratistern » 28 Jun 2014, 15:27

Is it possible to have a permanent search field visible, e.g. above the feeds list, that by default searches through all feeds and articles?

graymattr
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 24
Joined: 29 Apr 2013, 02:46

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby graymattr » 29 Dec 2014, 20:47

Hi folks,

I just updated to 1.15.3, and after installing the clean-greader theme, I now see a perpetual "Loading please wait X" notification in the top left of the main screen. Is anyone else seeing that? I tried clearing my cache, but it didn't change it...

While I am here, I am also looking to increase the font size of the titles to 14px. I had old instructions for this (located on pg 3 of this thread), but it seems things have moved. Where is the best place for me to make that change?


Thanks!!

User avatar
HeikoAdams
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 101
Joined: 19 Mar 2013, 00:17

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby HeikoAdams » 29 Dec 2014, 22:12

ATM most 3rd party themes are broken because some changes on the ttrss default theme and with 1.16 there will be a mechanism to block incompatible themes. So it's the theme-autors job to fix theire themes to make them work with recent ttrss versions.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby fox » 29 Dec 2014, 22:26

they did add the necessary thing to the .css i guess while not bothering to verify if it actually works

either that or cache issues

graymattr
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 24
Joined: 29 Apr 2013, 02:46

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby graymattr » 30 Dec 2014, 00:07

Thanks for the info, gents. I've cleared my browser cache, but am still seeing it. I'll sit tight.


Cheers and happy new year.

Timur
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 4
Joined: 16 Jan 2015, 19:32

Re: [Theme][GitHub] clean-greader - Google Reader inspired

Postby Timur » 16 Jan 2015, 19:42

[quote="naeramarth7"][quote="Gizmoh"]The Theme is really great, thank you.

I have some small problems with the icons not showing:
[img]http://imageshack.com/a/img822/5774/h8ah.jpg[/img]

I've installed the newest tt-rss version on a windows server running microsoft IIS and a MySQL Database. Any idea why the icons don't show?

Thanks.


Currently only Chrome and Firefox are supported. Since I'm on Linux only at home, I cannot support Internet Explorer (as mentioned in the description on GitHub). The problem is caused by pseudo elements not working correctly on Internet Explorer - and as far as I can see you are using IE9.

Sorry for now.

Sent from my C6603 using Tapatalk [url='http://tapatalk.com/m?id=10']now Free[/url]


Hey! Thanks for this great looking theme!

Yesterday I updated TTRSS from version 1.13 to 1.15.3, also updating your theme as well. After doing so icons stopped showing - like in the picture above - on Windows 8.1 + Firefox 35 and also on Android 4.4.4 - Firefox, Chrome and LastPass-Browser.
I set-up TTRSS from scratch but icons are still missing.
Then I patched the new skin version with an old copy of your skin I used since early summer 2014 till yesterday. I got the icons back but also introduced the "Loading please wait X" notification in the top left of the main screen...

Could you please look into your changes to make your theme working for some of us again? Thank you very much!