Generated feeds view-mode=starred not working

If you run tt-rss on an officially unsupported platform (shared hosting, Windows, etc.) post here
User avatar
davidm
Plays it by ear
Posts: 115
Joined: 29 Mar 2012, 20:10
Contact:

Generated feeds view-mode=starred not working

Postby davidm » 22 Jan 2014, 18:46

The parameter view-mode=starred in generated feeds is not working for me. The resulting RSS is the same as the default, as if the parameter was ignored. It fails either getting the RSS from a label or from a category. I checked other parameters: published and unread work perfectly.

(Needless to say, not all items are starred.)

Running tt-rss 1.11 on shared hosting and that's why this is here, but I'm not sure that is related to the problem.

User avatar
davidm
Plays it by ear
Posts: 115
Joined: 29 Mar 2012, 20:10
Contact:

Re: Generated feeds view-mode=starred not working

Postby davidm » 27 Jan 2014, 14:31

No one can reproduce this?

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Generated feeds view-mode=starred not working

Postby fox » 27 Jan 2014, 15:00

view-mode=marked works, it's probably a typo on the wiki (marked is what tt-rss calls starred internally for some long forgotten reason).

e: I've updated the wiki page expanding the parameter description.

User avatar
davidm
Plays it by ear
Posts: 115
Joined: 29 Mar 2012, 20:10
Contact:

Re: Generated feeds view-mode=starred not working

Postby davidm » 27 Jan 2014, 15:16

Thanks!


Return to “Unsupported platforms”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest