Question about updating feeds

If you run tt-rss on an officially unsupported platform (shared hosting, Windows, etc.) post here
pizzaazzip
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 13
Joined: 25 Sep 2015, 01:43

Question about updating feeds

Postby pizzaazzip » 04 Jan 2016, 00:26


JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 373
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: Question about updating feeds

Postby JustAMacUser » 04 Jan 2016, 05:55

1. Pretty sure this should be in unsupported.
2. Don't be so literal copying from another post. If php55 works, keep it.
3. I don't see why your cron job needs to change because of git pull.

pizzaazzip
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 13
Joined: 25 Sep 2015, 01:43

Re: Question about updating feeds

Postby pizzaazzip » 04 Jan 2016, 12:33

I just checked, my feeds do not appear to be updating properly. Sometime today I will try the same cron job but change the syntax to php version 5.4.

Every time I update, my feeds do not update properly until I mess around with cron jobs. Is it a possibility I am doing something incorrectly?

shabble
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 33
Joined: 18 Mar 2013, 23:40

Re: Question about updating feeds

Postby shabble » 04 Jan 2016, 15:08


User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Question about updating feeds

Postby fox » 04 Jan 2016, 15:18


JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 373
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: Question about updating feeds

Postby JustAMacUser » 04 Jan 2016, 16:08

Ahh, yeah. Forgot about the move away from 5.3. Thanks.

JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 373
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: Question about updating feeds

Postby JustAMacUser » 04 Jan 2016, 16:09

OP: Did you change the path to the PHP executable in your config.php file? That will also need to reflect the php55 path change.

(Though I'm not sure it's even used when updating via cron but it's worth a try and, as mentioned, you should remove the --quiet argument temporarily so you can see what's going on.)

pizzaazzip
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 13
Joined: 25 Sep 2015, 01:43

Re: Question about updating feeds

Postby pizzaazzip » 04 Jan 2016, 17:49

I'll try that and report back. I have this on shared hosting (hostgator) so if I continue to have issues, I might consult their support as well.

Defined
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 4
Joined: 08 Oct 2015, 16:03

Re: Question about updating feeds

Postby Defined » 04 Jan 2016, 19:02

You have to change the working directory before executing the script otherwise the updater doesn't know where the config with the DB information, etc, is located or load additional libraries.

Try something like:

*/10 * * * * cd /path/to/update/script && ./update.php --blah --blah

I am sure hostgator provides a shell for CRON tasks, but if not you may run into additional trouble.

JustAMacUser
Bear Rating Overlord
Bear Rating Overlord
Posts: 373
Joined: 20 Aug 2013, 23:13

Re: Question about updating feeds

Postby JustAMacUser » 04 Jan 2016, 19:52

The update.php file changes to the correct directory on its own. Line 8. It's the third thing it does.

pizzaazzip
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 13
Joined: 25 Sep 2015, 01:43

Re: Question about updating feeds

Postby pizzaazzip » 15 Jan 2016, 02:51


pizzaazzip
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 13
Joined: 25 Sep 2015, 01:43

Re: Question about updating feeds

Postby pizzaazzip » 25 Mar 2016, 19:10


Bob
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 7
Joined: 22 Jun 2013, 03:08

Re: Question about updating feeds

Postby Bob » 05 Apr 2016, 23:07

the same as the cron job... also, no trailing slash...


Return to “Unsupported platforms”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests