Page 1 of 1

Fatal Exception error

Posted: 16 Jun 2010, 20:50
by ginahoy
This morning, I get the following "Fatal Exception" error when I try to access TT-RSS Online:

Error message:
Exception: TypeError, element is null
Function: toggle_sortable_feedlist()
Location: dragdrop.js:600
Additional information:
N/A

Re: Fatal Exception error

Posted: 16 Jun 2010, 22:08
by fox
It should work now. :)

Re: Fatal Exception error

Posted: 16 Jun 2010, 22:36
by ginahoy
thanks!

Re: Fatal Exception error

Posted: 26 Aug 2010, 01:45
by sylvain1560
I get exactly the same problem :
Exception: TypeError, element is null
Function: toggle_sortable_feedlist()
Location: dragdrop.js:600

I run XAMPP on Ubunty 10.04.

Can you tell me what you did to solve the problem.

Thanx

Re: Fatal Exception error

Posted: 26 Aug 2010, 13:12
by fox
I'd love to help, but that was so long ago I don't have a clue what I actually did to fix it. In any case, if that was a tt-rss bug and not some server gone wrong thing, updating to latest trunk might help.

Re: Fatal Exception error

Posted: 27 Aug 2010, 16:56
by sylvain1560
I solved the problem. I had this problem when trying to add a new tab in the admin section. I decided not to!

I'm developping a news sharing service for my community and it's based on tt-rss. I really appreciate what you've done. I haven't seen any section to make a donation to your project. How can we do that?

Re: Fatal Exception error

Posted: 27 Aug 2010, 18:06
by fox
At one point I tried to set up the paypal donation thingie but apparently they consider my country a hive of scam and villainy so it didn't work out. Don't worry about it, people actually using my stuff is rewarding enough. :)

Edit: It should be easy to add another tab to prefs, what was the problem?

Re: Fatal Exception error

Posted: 30 Aug 2010, 19:03
by sylvain1560
Adding the tab was no problem but while doing so I had to modify a few pages and I must have made a mistake down the road that gave the same error message described in this post (php newbie!). When I reverted to the original prefs.php the problem disappeared so I figured it had something to do with adding a new tab and a new function... Anyway I found a way around it. :lol:

Too bad Paypal doesn't trust you just because of the place you live in. It's a shame. If you find a way around this, let me know.