Recent Broken Feed

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
gbcox
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 149
Joined: 25 Apr 2013, 04:52

Recent Broken Feed

Postby gbcox » 13 Jun 2013, 01:46

Just noticed that this one stopped working....

http://dish.andrewsullivan.com/feed/

Getting LibXML error 5 at line 374 (column 183): Extra content at the end of the document

It was working after the switch from simplepie. I was having issues with git pull not getting all the updates, so did a re-clone this AM, and that is when I noticed the issue.

cqrt
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 70
Joined: 05 Apr 2013, 00:37

Re: Recent Broken Feed

Postby cqrt » 13 Jun 2013, 03:47

I don't know if it's the cause, but an article titled ' in that feed has an invalid XML character, unicode 0x19, which is 'End of Medium' or 'EM'. That unicode character is not allowed to exist in an XML document.
Last edited by cqrt on 13 Jun 2013, 03:52, edited 1 time in total.

Latimer
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 131
Joined: 17 Mar 2013, 19:35

Re: Recent Broken Feed

Postby Latimer » 13 Jun 2013, 03:51

Well, this feed is quite literally broken because of some garbage character in one of the attributes. Would you be willing to try this plugin and see if it helps: viewtopic.php?f=22&t=2123

gbcox
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 149
Joined: 25 Apr 2013, 04:52

Re: Recent Broken Feed

Postby gbcox » 13 Jun 2013, 04:16

I'll wait to see what Fox says... I don't have any issue with asking them to fix it if it's indeed their issue. It was working fine with no problem until recently, somewhere between 1.79 and current trunk.

I did take a look at the xml source:

ref=&#038;feed=1" width="1" height="1" />]]></content:encoded>

The error message is saying now it has a problem at column 183 which is the = in width="1"

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Recent Broken Feed

Postby fox » 13 Jun 2013, 09:47

You can also try xmllint plugin.

gbcox
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 149
Joined: 25 Apr 2013, 04:52

Re: Recent Broken Feed

Postby gbcox » 13 Jun 2013, 21:42

Thanks. I'll report the issue to the website and ask them to correct. This morning the post rolled off and the floodgates opened.

cqrt
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 70
Joined: 05 Apr 2013, 00:37

Re: Recent Broken Feed

Postby cqrt » 13 Jun 2013, 23:06


gbcox
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 149
Joined: 25 Apr 2013, 04:52

Re: Recent Broken Feed

Postby gbcox » 13 Jun 2013, 23:28

Excellent...
Thanks for the information, I'll let them know.

gbcox
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 149
Joined: 25 Apr 2013, 04:52

Re: Recent Broken Feed

Postby gbcox » 13 Jun 2013, 23:38

Looks like they already fixed it... don't see the error on the webpage.

cqrt
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 70
Joined: 05 Apr 2013, 00:37

Re: Recent Broken Feed

Postby cqrt » 14 Jun 2013, 07:24

Yeah looks like they have deleted the 'title' attributes on ALL links. One way to be sure I guess.

gbcox
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 149
Joined: 25 Apr 2013, 04:52

Re: Recent Broken Feed

Postby gbcox » 14 Jun 2013, 07:40

Yes, they were very responsive and did their best to fix it as fast as possible.


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests