Linking instances don't work

Support requests, bug reports, etc. go here. Dedicated servers / VDS hosting only
User avatar
HeikoAdams
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 101
Joined: 19 Mar 2013, 00:17

Linking instances don't work

Postby HeikoAdams » 03 Aug 2015, 15:51

I'm trying to link my tt-rss instance with a friend but it seems to not work. Everytime I insert the url and try to save the linkage tt-rss says the access key is invalid. As I understand to wiki article the linkage should be saved and tt-rss tries to connect to the instance automaticly every 6 hours.

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Linking instances don't work

Postby fox » 03 Aug 2015, 16:15

Looks like this happened because the way tt-rss generates secret keys for various things changed a while (about a year, or more) ago and that plugin has validation for the old format.

The fact that nobody noticed tells us pretty much everything we need to know about anyone actually using this plugin. Which is understandable because its functionality is quite limited. Maybe I should just move it to attic repository.

This should remove the validation: https://tt-rss.org/gitlab/fox/tt-rss/co ... 26205b762b

User avatar
HeikoAdams
Bear Rating Master
Bear Rating Master
Posts: 101
Joined: 19 Mar 2013, 00:17

Re: Linking instances don't work

Postby HeikoAdams » 03 Aug 2015, 16:22

Okay, thanks. I'll give it a try and report back if still something fails


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 12 guests