Feeds not updating and strange update time

If you run tt-rss on an officially unsupported platform (shared hosting, Windows, etc.) post here
dmitrycy
Bear Rating Trainee
Bear Rating Trainee
Posts: 1
Joined: 15 Sep 2015, 21:46

Feeds not updating and strange update time

Postby dmitrycy » 15 Sep 2015, 21:52

Hey everyone!

I previously had ttrss installed on a debian computer and it work amazingly. I migrated my home server to a mac mini running os x 10.10. I'm using the built in os x apache server and the latest version of sql from the mysql website.

I made a separate root folder for ttrss and dropped the tarball in there. I ran the install, everything went fine. The user for mysql works fine. I can log into ttrss, create new users, I imported the feeds from my previous ttrss installation with OPML and even checked that the sql database was filled out.

Now, the problem is the feeds are not updating and it says
-------------------------------------------------------
No articles found to display.

Feeds last updated at Mon, Nov 30 -0001 - 2:13
-------------------------------------------------------
I set the permissions for that apache root and all files in it to 777 and still no luck...

The fact that ttrss is giving me this strange date of -0001 ... I don't know what to make of it ... any ideas?

User avatar
fox
^ me reading your posts ^
Posts: 6318
Joined: 27 Aug 2005, 22:53
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Feeds not updating and strange update time

Postby fox » 15 Sep 2015, 22:29

my idea would be going back to a proper OS, until then i'm moving this to unsupported subforum

User avatar
pahles
Bear Rating Disaster
Bear Rating Disaster
Posts: 50
Joined: 20 Mar 2013, 17:02

Re: Feeds not updating and strange update time

Postby pahles » 15 Sep 2015, 23:11

You haven't mentioned anything about a cronjob/daemon/whatever...


Return to “Unsupported platforms”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests